MIÉRT HASZNOS A SWIM COACH COMMUNICATOR?

A Swim Coach Communicator lehetővé teszi az edzők beszélgetését úszóiknak, miközben úsznak. Használatával működik Bluetooth® jel okostelefonról vevőre, ami az úszó feje hátulján található. A közvetlen kommunikáció segítségével az úszó azonnal kijavíthatja a technikáját és segíthet a rossz szokások kialakulásának megakadályozásában is már edzés közben.

Edzői vélemény:

Az eszközt egy 10 éves, főleg hàtúszó fiúval és egy 10 éves főleg mellúszó lány versenyzővel próbáltuk ki.
Használata egyszerű, egy telefonra letöltött applikáció és a communicator párosítása után a kapcsolat stabil, ezzel folyamatos munkát biztosít az edző és a versenyzője között.
Főleg  a gyors, pillangó és mellúszáshoz tökéletes választás a coach communicator, a legapróbb mozdulatokat úgy tudtuk javítani, hogy a versenyzőnek nem kellett megállnia, nem tört meg a ritmus.
Úgy gondolom, hogy leginkább mellúszás közben válik hasznossá ha technikajavításról van szó, ebben az úszásnemben a leglátványosabb a mozdulatok pontos végrahajtására adott utasítás.
Mindent összevetve az a véleményem, amellett, hogy órási segítség a technikajavításhoz, színesebbé, változatossá teszi az edzéseket, a gyerekek élvezték a használatát!
Próbálja ki Ön is!