FORRADALMI technológia a FINIS SMART GOGGLE úszószemüvege 

A Ciye™ technológia támogatásával megalkotott forradalmi úszószemüveg, a  Smart Goggle elsődleges célja, hogy segítse az úszókat a fejlődésben és az edzési céljuk optimalizálásában. A szemüveg sarkába beépített kijelző és tevékenységkövető valós idejű visszajelzést ad a sportolónak úszás közben és megjeleníti a megtett hosszokat, részidőket, a beállított időt, pihenőidőt edzés közben. Az úszás után a digitális alkalmazás mélyreható elemzést nyújt az edzésekről, naplózza az előzményeket, és lehetővé teszi a jövőbeli tervezést, az adatok megosztását edzőkkel, további szakértőkkel.

         

  • FEJHELYZET: Edzés után csatlakoztassa szemüvegét a Ciye™ alkalmazáshoz, és tekintse meg az elérhető 3D-s videót a fej mozgásáról a teljes úszás során. Látható lesz a fejmozdulat minden lélegzetvételnél, fordulónál és mozdulatnál. Ez által világossá válnak a fejmozgásban rejlő hibák, előnyök és ezekből lehet kiindulni a mozdulatok fejlesztése során.
  • SMART COACH: A szemüveg lencséjének sarkában lévő Smart Coach nyomon követi a köröket, részeket, pihenőket, kalóriákat, csapástípust, csapásszámot és egyebeket, így az úszók magára az úszásra koncentrálhatnak, nem pedig a számolásra. Nem szükséges óra.
  • DIGITÁLIS KIJELZŐ: A digitális kijelző lehetővé teszi, hogy az úszók egy pillantással, a szemük sarkában lássák az órát, a hosszok számát, a részidőket, a csapásszámot és a pihenőidőt. A testreszabható nézetek lehetővé teszik az úszók számára, hogy optikai igényeik alapján állítsák be a kijelzőt.
  • CIYE™ ALKALMAZÁS: A Ciye™ alkalmazás lehetővé teszi az edzés részletes adatainak áttekintését, a Smart Coach digitális kijelzőjének testreszabását, az edzések megosztását, valamint szinkronizálást olyan edző-alkalmazásokkal, mint az Apple Health, a Strava és a Swim.com. Elérhető az Apple Store-on vagy a Google Playen.
  • CSERÉLHETŐ SZEMÜVEG: Karcos lencse? Törött szemüveg? Nincs gond! A Smart Coach könnyen áthelyezhető a szemüvegek között lencse csere esetén.
  • PREMIUM DESIGN: A karcsú kielekítású, kényelmes, alacsony profilú szemüveg csökkenti a légellenállást és nem szivárog. Az egységes felület, a vegyszerálló páramentesség, a többféle orrnyereg méret és az állítható pánt könnyű és élvezetes használati élményt biztosít.
  • A készlet tartalma: szemüveg, Smart Coach modul, mágneses USB töltőkábel, hat cserélhető orrhíd és védő hordtáska.