FINIS® Hungary termékei

Tenyérellenállások

Az úszáshoz használt eszközök célja, hogy erősítsenek, alakítsanak a technikán, és kiegészítsék az edzést a fejlődés érdekében! A tenyérellenállás segít erősíteni az úszásnál használt izmokat, növeli az úszó erejét! Használata növeli a tenyér, vagy az alkar felületét, ezáltal több erőt igényel az előrehaladás a vízben.

Légzőpipák

Úszás közben a légzőpipa (snorkel) használatával az úszónak nem szükséges a fejét a vízből kiemelnie, hanem más mozdulatokra koncentrálhat és javíthatja a technikáját. A legoptimálisabb testhelyzetben helyezkedhet el úszás közben, levegővételnél sem kell ebből a testhelyzetből kimozdulni, ezáltal kifejezetten a kar, törzs, és láb mozdulatokra figyelhet.

Edző uszonyok, monofinek

Az uszonyok használatával újabb hasznos eszközzel egészíthető ki az edzés. Az uszonyok méreténél fogva, nagyobb víztömeget mozgatnak meg egy rúgás alkalmával, ezáltal nagyobb tolóerőt tesz lehetővé, növelve az úszás sebességét az úszó számára.

Úszószemüvegek

Az úszószemüvegek célja úszás közben segít megvédeni a szemet, és lehetővé teszi, hogy a víz alatti úszás közben is élesen és egyértelműen lássunk. Ez nagyon fontos mind a szabadidős, mind a pedig a versenyúszók számára.

Úszósapkák

Az úszósapka használata az uszodában kötelező - olvashatjuk minden uszodában, ahová betérünk úszni. Akik rendszeresen, vagy versenyszerűen úsznak, már bele sem gondolnak az úszósapka használatának a miértjébe.

Kiegészítők

Ki ne szeretné a kiegészítőket? Főleg ha sportosak, hasznosak és FINIS márkájúak?

Erősítés

Az úszáshoz szükséges erőnlét, izomzat és mozgás kiegészítésére szolgálnak azok az erősítő eszközök, melyekkel a sportolók szárazföldi edzéseik és vízi edzéseik során is dolgozhatnak. Ezek az erősítés mellett a megfelelő mozgás tökéletesítésének, a lazításnak, és a nyújtásnak az eszközei.

Elektronikai eszközök

A FINIS úszástechnikai eszközeinek kiemelten fontos részét képezik azok az eszközök, amelyeknek célja nem a hordhatóság, és a test erősítése elsősorban, hanem az úszástechnika elméleti támogatása. Kiegészítő funkciók, melyek használata a sportolót tudatosabb edzésre ösztönzik.

Technikai eszközök

A FINIS számos olyan eszközt fejlesztett ki, amely segíti mind az úszásoktatást, mint az úszás hatékonyságát, kényelmét. Minden fejlesztés olyan szakemberekkel, korábbi profi sportolókkal, bajnokokkal történik, akik életük minden edzési tapasztalatát megadva segítik az eszközök funkcionalitásának a kialakítását.

Medencetér kiegészítők