Egyedi termékek

Amellett, hogy a FINIS több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az úszástechnikai eszközök fejlesztésében, nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy termékei univerzálisak, de mégis egyediek is legyenek egyszerre. 

Amikor az összetartozás, és az egység megjelenítése fontossá válik egy egyesület, vagy csapat számára, akkor érdemes válogatni a FINIS egyedi megoldásai között. A versenyeken, megmérettetéseken a részvétel egységes felszerelésben sugározza a csapat profizmusát.

Egyedi úszósapkák

A FINIS szilikon úszósapkái 50 darabos minimális rendelésszám esetén kerülnek úgy elkészítésre, hogy a FINIS már a gyártás során az egyedület, a csapat, egy verseny vagy akár egy versenyző nevét már anyagában rányomtatja a sapkára. A nyomat ezáltal tartós, nem pereg le, és nagy mennyiségben hosszú távon szolgálja a megjelenést.

Egyedi úszódresszek és úszónadrágok

Minimum 10 darabos rendelés esetén van lehetőség egyedi úszódresszek és úszónadrágok megrendelésére. Nem csupán logózhatóak a termékek, hanem a megrendelés során kiválasztható azok stílusa, színe, teljesen egyedi mintázata és megjelenése a megszokott FINIS minőségben.

Néhány minta

Egyedi ajánlatkérés érdeklődés