Okos úszószemüveg? – Hamarosan debütál a legmodernebb Swim smart úszószemüveg

Kétéves intenzív kutatás-fejlesztéssel után a következő hónapokban debütál a FINIS Smart úszószemüvege. A szemüveg valós idejű visszajelzést ad úszás közben, éles látást, tökéletes illeszkedést és koncentrációt. 

Hogy lehet okos egy úszószemüveg? 

“A Smart Goggle úszószemüveg egy forradalmi eszköz. A csapásokat és a hosszakat sokkal könnyebb nyomon követni, és a páratlan közvetítő eszköz egy olyan egyéni sportágban, mint az úszás. Most már alapvető eszköz lett minden úszó, medencés és nyíltvízi edzésemhez.”

ANTHONY ROBINSON | Világrekord-tulajdonos és az Egyesült Államok nemzeti csapatának tagja

“A Smart Goggle úszószemüveg az új kedvenc darabom a triatlon edzőkészletből. Most ugyanúgy tudom követni az úszásaim eredményét, mint a futásaimat és a túráimat. Úszás közben a körök számlálásával vagy az idő követésével javíthatok.

JAKE HELLER | Triatlonista és Ciye csapattag

“Mindíg az újítás a célunk, az, hogy új generációs technológiát alkalmazzuk az úszás népszerűsítésére és élvezetére. Amikor megismertem az intelligens (smart) úszószemüveget, tudtam, hogy ez áttörés lesz. Olyan képességgel rendelkezik ez a termék, mely által nyomon követhető a fejlődés, és mindenki számára elérhetővé és szórakoztatóvá teszi az úszást.”

JOHN MIX | FINIS társalapító