Mi vagyunk a Finis Hungary

Rólunk

Adott két vállalkozó szellemű család, akiknek az életében a munka mellett a sport is nagy szerepet játszik. Adott egy olyan minőségi úszóeszközöket gyártó világmárka, mint a Finis. Nem is lehet kérdés, hogy a szereplők találkozásával egy nagyszerű eredmény születik, ami nem más, mint a Finis Hungary Kft. 2021-ben indítottuk útjára új lendülettel a céget, és célunk, hogy termékeinkkel támogatni tudjuk a hazai úszó sportágat. Hobbi úszókként és szülőkként nagyon fontosnak látjuk azt, hogy milyen eszközöket használjunk úszás közben. Gyermekeink életében is jelen van a rendszeres úszás, mert elengedhetetlennek találtuk, hogy korán megtanuljanak úszni és szeressék a vizet. A víz szeretete olyannyira kialakult, hogy iker lányaink már versenyúszók, és ezáltal a mi életünkhöz is közelebb került az elmúlt években ez a sportág, az úszók világa. 

Hogy miért a FINIS? 

Mert a márka fennállásának több évtizede arra szakosodott, hogy speciális úszó eszközeivel és úszó felszereléseivel még jobb víz élményt nyújtson a profi és nem profi úszóknak egyaránt. Hiszen az úszás, és a víz szeretete nagyon fontos mindenki számára. Azonban az, hogy milyen eszközökkel tanulunk meg úszni, illetve tanítanak úszni versenyzőket szakedzők, nagyon nem mindegy. 

A Finis 1993 óta folyamatos innovatív kutatások és tesztek segítségével tökéletesíti termékeit, melyeknek célja, hogy megadja az úszók számára a vízbiztonság és a versenyúszás maximális kihasználását. A kezdő úszók számára megalkotott sporteszközeink kényelmesebbé és szórakoztatóbbá teszik az úszástanulást. A versenyzők pedig olyan technikailag és ergonómiailag tökéletesített eszközökkel tudják fejleszteni úszástechnikájukat, mely nagyban növeli eredményességüket. 

A cég alapítói is olyan úszás iránt elkötelezett emberek, akik saját benyomásaikon alapulva fejlesztették ki termékeiket. Egyikük, John Mix először 1988-ban Ausztráliában találkozott először monofin úszó eszközzel tanulmányai során Ausztriában. A másikuk, Pablo Morales, John középiskolás barátja és csapattársa, az 1992-es barcelonai nyári olimpiai játékokon aranyérmet nyer 100 méter pillangón. Röviddel a verseny után John és Pablo találkoztak egy közös úszáson, ahol John benyomása monofin használatáról gyorsan fő beszélgetési témává vált. Aznap John és Pablo megállapodtak abban, hogy együtt monofin üzletet indítanak. Ebből az ötletből indult el 1993-ban a Finis, mely az elmúlt évtizedekben számtalan úszás technikai eszközt fejlesztett ki. De beszéljenek helyettünk a termékek! Ismerjék meg őket!


 

Webáruház készítés